Се прикажуваат сите 7 резултати

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња

13,649.00 ден
Шифра: 5553 Димензии: -Масa: 90 x 80 x 74 cm -Столици: 43 x 50 x 82 cm Боја: Сива

Нишалка двосед

5,099.00 ден
Нишалка двосед Должина: 140 см Ширина: 110 см Висина: 152 см Носивост 220kg

Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 – 10113

5,299.00 ден
Шифра: 10113 Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 Димензии: 2.5 x 2.5 x 2.55 m Чадор систем Боја:Крем

Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 10112

1,599.00 ден
Шифра: 10112 Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 (10112) Димензии: 2.4 x 2.4 x 2.45 m Боја: Зелена

Tons Garden Стол ратан

1,299.00 ден
Шифра: 9557 кафеав Шифра: 9558 црн Димензии: 55 x 58 x 73 cm

Tons Garden Дрвен стол на расклопување 9092

2,199.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Дрвен стол на расклопување (9092) Димензии на производот: 40 x 51.5 x 82 cm Боја: Багремово

Tons Garden Стол на расклопување 7744

1,499.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Стол на расклопување (7744) Димензии на производот: 183 x 59 x 95 cm Боја: Сина