Се прикажуваат сите 5 резултати

IKEA Brimnes TV комода

8,199.00 ден
Код на производ: 403.376.94 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, калено стакло > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина:

IKEA Brusali ТВ комода

6,899.00 ден
Код на производ: 603.066.15 Карактеристики на производот > Материјал: иверка > Боја: бела > Макс. тежина: 25 кг > Макс.

IKEA Lack TV комода

4,899.00 ден
Код на производ: 204.500.87 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела > Макс. тежина: 65 кг Димензии на

IKEA Lack TV Комода црна

1,799.00 ден
Код на производ: 902.432.97 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 90 cm

IKEA Lack TV Комода бела

1,299.00 ден
Код на производ: 004.500.88 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm