Прикажан е еден резултат

Антибактериски UV стерилизатор за диспанзер за паста за заби со држач за четки

799.00 ден
Антибактериски, автоматски диспанзер за паста за заби со држач за четки кој го активирате за да започне процесот на стерилизација