Прикажан е еден резултат

Вентилатор за греење и за ладење – AEROTERMA SI

699.00 ден
Одличен за одмрзнување и одмаглување на ветробранското стакло. Идеалното решение за вашиот автомобил за греење, но и за ладење. Може