Showing all 3 results

IKEA Vesken Аголна полица

949.00 ден
Код на производ:704.710.92  Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 33 см >

IKEA Vesken Количка

1,149.00 ден
Код на производ: 004.712.22 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 54 см

IKEA Vesken Полица за во бања

1,049.00 ден
Код на производ: 403.078.66 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела > Макс. оптоварување / полица: 13 кг