Прикажувам 1–40 од 44 резултати

VIVAX ACP-24CH70AEQIS R32

59,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7913.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7910.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7330 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2600

VIVAX ACP-18CH50AEQIS R32

36,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32

20,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213

VIVAX ACP-24CH70AEMIS R32

59,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7913.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7913.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7330 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2600

VIVAX ACP-18CH50AEMIS R32

39,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32

22,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

20,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732

VIVAX ACP-24CH70AESI PRO R32

56,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402

VIVAX ACP-18CH50AESI PRO R32

41,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32

24,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096

VIVAX ACP-09CH25AESI PRO R32

22,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.4/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3224.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:733

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Silver Mirror

33,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Silver

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Gold

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX CP-09CH25AERI+ R32 Gold

27,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.3/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3224.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2931 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:613

VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32

61,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2510

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

49,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7/4) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

32,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977

VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER

36,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900

VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 GOLD

36,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900

VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32

36,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

39,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4748.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:879

VIVAX ACP-12CH35AEYIs R32

59,999.00 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.2/5.3) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4816.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/4250 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:748

Апарат за вафли Vivax WM-900WH

1,399.00 ден
Моќност: 900 W Нелеплива површина за печење Термостат за контрола на печење Светлосен индикатор на работа 5 вафли во форма

Фритеза Vivax DF-2003SS

2,399.00 ден
Моќност: 2000 W Kапацитет: 3 l Регулирање на температура Inox куќиште со пластични дршки 1 година гаранција

Фритеза Vivax DF-1800B

2,499.00 ден
Моќност 1800W Kапацитет 2,5 LIT Варијабилен термостат Мултифункционална дршка Сигурносно заклучување Контролен прозор Боја црна 1 година гаранција

Електрично ѓезве VIVAX CM-1000R

890.00 ден
Моќност 1000 W Капацитет 0,4 L Останато: заштита од прегревање Eргономска рачка ладна на допир Гаранција: 1 година

Пегла Vivax IR-2202CP

1,299.00 ден
Моќност 2200 W Подесувачки термостат Контрола на пареа Индикатор на работа Функција самопрочистување Функција автоматско исклучување Вертикален испуст на пареа

Пегла Vivax IR-2200SS

999.00 ден
Моќност 2200W Сад за вода 320ml Подлога од нерѓосувачки челик Функција против капење и бигор Самочистење Обилно пуштање на пареа

Правосмукалка Vivax VC-1603/4/5/6

2,899.00 ден
Моќност: 1600 W Kапацитет на вреќичката за прашина 2 литри Индикатор на наполнетост на вреќичката Должина на кабел 5 м

Миксер VIVAX HM-301 W

999.00 ден
Моќност 300 W 5 брзини Турбо функција Додатоци: маталка и маталка за тесто Боја бело-сива Гаранција: 1 година

Блендер VIVAX BL-600G

2,099.00 ден
1,5 L стаклен сад 2 брзини + пулс функција Функција кршење мраз Гаранција: 1 година

Грил Тостер VIVAX HOME SM-1800

2,599.00 ден
Моќност 1800 W Површина за печење 23×29 cm Плочи со премаз против лепење Рачка ладна на допир SS површина Сад

Правосмукалка Vivax VC-7004A

4,999.00 ден
Моќност: 700W Eнергетска класа А Kапацитет на садот за прашина 3 литри Должина на кабел 6м HEPA филтер 1 година

Тостер VIVAX TS-7501 BLS

899.00 ден
Моќност 750 W Фиксна грил решетка Нелеплива површина Светлосен индикатор на работа Црна боја Гаранција: 1 година

Правосмукалка Vivax VCC-8004AB

4,999.00 ден
Моќност: 800W Енергетска класа А Капацитет на садот за прашина 2,5 литри Должина на кабел 6м. HEPA филтер. 1 година

Тостер VIVAX TS-7501 WHS

1,099.00 ден
Моќност 750 W Фиксна грил решетка Нелеплива површина Светлосен индикатор на работа Бела боја Гаранција: 1 година

Mикробранова печка VIVAX MWO-2078

3,999.00 ден
Moќност: 700 W Капацитет: 20 Л 5 нивоа на моќност 30-минутен тајмер Функција одмрзнување Бела боја 1 година гаранција

Тостер VIVAX TS-7503WH

1,099.00 ден
Моќност 750 W Фиксна грил решетка Нелеплива површина Светлосен индикатор на работа Бела боја Гаранција: 1 година

Тостер VIVAX HOME TS-1000WH

1,699.00 ден
Моќност 1000 W Светлосен индикатор Варијабилен термостат Бела боја Гаранција: 1 година