Прикажан е еден резултат

WiFi smart камера со три антени

1,399.00 ден
Резолуција: 720 p (1280 * 720). Снимач: 1/10,2 cm CMOS. Видео за компресија: H.264, двоен флукс. Аудио за компресија: G.726.