Се прикажуваат сите 2 резултати

Инстант избелувач на заби

299.00 ден
Совршен за избелување на вашите заби, кој можете да го користите во домашни услови. Инстант избелувачот на заби е лесен

Диспанзер за паста за заби

299.00 ден
Нема повеќе неред,залудно потрошена паста за заби,или залудно да пробувате да ја стегате пастата за заби од горе до долу.