onlineshopping.mk е интернет продавница која постои од септември 2017 година и е во сопственост на СС Медиа ДК ДООЕЛ со ЕДБ 4047013500640 и ЕМБС 6889662 со седиште на Ул.Венјамин Мачуковски 1а/2, Општина Аеродром, Скопје

onlineshopping.mk нуди широк асортиман на производи од различни категории, а на секој производ можете да погледнете и детален опис од истиот.

При посета на нашата онлајн продавница добивате можност да изберете каде и кога нарачаните производи да ви се достават.

Можете да одберете начин на плаќање и тоа плаќање при достава на производот или вирмански со пополнување на општа уплатница, плаќње со платежна картичка или плаќање на рати преку IUTE кредити.

Со самото посетување и купување на onlineshopping.mk вие најпрво заштедувате пари, бидејќи секогаш се стремиме да го добиете вашиот омилен продукт по најдобра цена, а секако со посета на нашата онлајн продавница вие заштедувате и од вашето драгоцено време, затоа што слободно можете да направите нарачка од вашиот дом, работа или додека сте во движење.

За било каква информација можете да не контактирате преку нашиот емаил admin@onlineshopping.mk или на тел. 078 930 335.