Прикажувам 1–40 од 44 резултати

IKEA LINNMON/ADILS работна маса бела

2,699.00 ден
Код на производ: 299.321.81 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA LINNMON/ADILS работна маса

2,699.00 ден
Код на производ: 099.321.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: плотна-бела, ногарки-црни Димензии на прозиводот: >

IKEA Kullen фиокар со две фиоки црн

2,299.00 ден
Код на производ: 603.221.30 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 35 см

IKEA NISSAFORS Количка бела

2,599.00 ден
Код на производ: 404.657.33 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA NISSAFORS Количка црвена

2,599.00 ден
Код на производ: 804.657.45 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црвена Димензии на производот: >

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 692.408.23 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка: бреза Боја на перница: црна Димензии на

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 392.407.87 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка:  бреза Боја на перница:  светло беж Димензии

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 592.408.28 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: црна Димензии

IKEA KALLAX Полица со 4 прегради / бел даб

4,099.00 ден
Код на производ: 603.245.20 Карактерстики на производот: > Материјал: иверка, медијапан, абс-пластика > Боја: избелен даб Димензии на производот: >

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 392.407.92 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: светло сива

IKEA NISSAFORS Количка црна

2,599.00 ден
Код на производ: 203.997.77 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црна Димензии на производот: >

IKEA Lack клуб масичка бел даб

999.00 ден
Код на производ: 703.190.28 Карактеристики на производот: > Материјал: медијапан > Боја: бел даб Димензии на производот: > Должина: 55

IKEA Molte стол

1,749.00 ден
Код на производ: 202.927.76 Карактеристики на производот > Материјал: Полипропиленска пластика и челик обложен со прав > Тестирано со: 110

IKEA Trofast рамка

3,299.00 ден
Код на производ: 300.914.52 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица и пластика > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Ширина:

IKEA ALSEDA Табуретка

3,299.00 ден
Код на производ:200.339.19 Карактеристики на производот: > Материјал: листови од банана, челик > Боја: сиво кафеава Димензии на производот: >

IKEA Lots Огледало без рамка

999.00 ден
Код на производ: 391.517.00 Карактеристики на производот: > Материјал: стакло > Количина по пакување: 4 парчиња Димензии на производот: >

IKEA Honefoss Огледало без рамка

1,749.00 ден
Код на производ: 601.820.59 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина по пакување: 10 парчиња Димензии на производот >

IKEA Krabb Огледало без рамка

1,249.00 ден
Код на производ:251.625.00 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Количина на пакување: 4 парчиња Димензии на производот   >

IKEA Kullen фиокар со три фиоки бел

3,099.00 ден
Код на производ: 603.092.37 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 70 cm

IKEA Kullen фиокар со две фиоки бел

2,399.00 ден
Код на производ: 803.092.41 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 cm

IKEA Kallax полица

5,399.00 ден
Код на производ: 002.758.48 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 42 см

IKEA Albert Полица

2,099.00 ден
Код на производ: 001.119.94 Карактеристики на производот: > Материјал: сурово дрво > Боја: светло кафеава * може да се третира

IKEA Lack Ѕидна полица црна

4,699.00 ден
Код на производ: 804.305.91 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: црно кафеава Димензии на производот: > Ширина: 30

IKEA Kallax Полица со 8 прегради

7,049.00 ден
Код на производ: 003.245.18 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица > Боја: избелен даб Димензии на производот: > Ширина: 77

IKEA Lack Ѕидна полица бела

4,599.00 ден
Код на производ: 602.821.86 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 30 см

IKEA Kallax Полица со 4 прегради/ црна

3,799.00 ден
Код на производ: 602.758.12 Карактеристики на производот: >Материјал: иверица > Боја: темно кафеава Димензии на производот > Ширина: 77 см

IKEA Laiva бибилиотека

2,599.00 ден
Код на производ: 401.785.91 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 62 cm

IKEA Finnby библиотека

3,399.00 ден
Код на производ: 102.611.29 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 60 cm

IKEA Gersby библиотека

3,399.00 ден
Код на производ: 702.611.31 Карактеристики на производот > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 60 cm

IKEA Brimnes TV комода

8,199.00 ден
Код на производ: 403.376.94 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, калено стакло > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина:

IKEA Brusali ТВ комода

6,899.00 ден
Код на производ: 603.066.15 Карактеристики на производот > Материјал: иверка > Боја: бела > Макс. тежина: 25 кг > Макс.

IKEA Lack TV комода

4,899.00 ден
Код на производ: 204.500.87 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела > Макс. тежина: 65 кг Димензии на

IKEA Lack TV Комода црна

1,799.00 ден
Код на производ: 902.432.97 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 90 cm

IKEA Lack TV Комода бела

1,299.00 ден
Код на производ: 004.500.88 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm

IKEA Kallax полица со 4 прегради/ бела

4,099.00 ден
Код на производ: 202.758.14 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела > Макс. оптоварување / полица: 13 кг

IKEA Lindved помошна метална масичка

1,699.00 ден
Код на производ: 004.338.95 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Висина: 68 см

IKEA Lack клуб масичка црна

999.00 ден
Код на производ: 200.114.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 55 cm

IKEA Lack клуб маса црна

2,199.00 ден
Код на производ: 401.042.94 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55

IKEA Lack клуб масичка бела

999.00 ден
Код на производ: 304.499.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 55 cm

IKEA Lack клуб маса бела

2,199.00 ден
Код на производ: 904.499.05 Карактеристики на производот > Боја: Бела Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55