Се прикажуваат сите 34 резултати

Клуб маса Клара

3,599.00 ден
Масата е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со ПВЦ трака. Димензии: 90x50x50cm Монтажа: принцип „скопи сам“ –

Сет од 2 масички МАРАКЕШ Атлантик

2,789.00 ден
Димензии на големата масичка: 65x50cm Димензии на малата масичка: 55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm

Клуб маса АУРА Атлантик

2,789.00 ден
Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Шифра: MK22-03-02

Клуб маса МЕТА Антрацит

1,689.00 ден
Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција Шифра:

Клуб Маса Сона

3,499.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 60cm Висина: 40cm Должина: 93.6cm Монтажа:

Клуб Маса Сами

3,599.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии: Длабочина: 44.5cm Висина: 45cm Должина: 96cm Монтажа:

Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Антрацит

1,999.00 ден
MK22-59-03 Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Атлантик

1,999.00 ден
MK22-59-02 Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Клуб маса МЕТА

1,799.00 ден
MK22-55-02 Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Помошна масичка CIRCLE антрацит

1,699.00 ден
MK-22-02-08 Димензии: 60x43cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција

Клуб масичка Латина

1,699.00 ден
Работна површина: 600×500 Висина: 46.3 cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел

Клуб маса Тидас

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 90cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб Маса Тенес-Бела

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб Маса Тенес

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб маса Темара

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 121.2cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Лараче

2,199.00 ден
Димензии: Должина: 103.5cm Висина: 45cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Кенитра

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 92.5cm Висина: 40cm Ширина: 55cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб маса Загора

1,999.00 ден
Димензии: Должина: 93.4cm Висина: 45cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Клуб Маса Асила

2,499.00 ден
Димензии: Должина: 90 cm Висина: 45 cm Ширина: 50 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Клуб маса Анзи

3,499.00 ден
Димензии: Должина: 80cm Висина: 40cm Ширина: 50cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Помошна масичка CIRCLE

1,999.00 ден
MK22-02-02 Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм

Клуб маса Ферара

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Сет од 3 масички крем

1,399.00 ден
Шифра: BF69 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина 51cm

Сет од 3 масички бели

2,490.00 ден
Шифра: BF67 MK22-01-01 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина

Сет од 3 масички црни

1,799.00 ден
Шифра: BF66 Материјал: иверица 18mm Дрвени ногарки Димензии: 1.дијаметар 35cm; висина 45cm 2.дијаметар 35cm; висина 48cm 3.дијаметар 35cm; висина 51cm

Клуб маса Селина сонома

1,349.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Клуб маса Селина бела

1,249.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Клуб маса Електра

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена/ бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи –

Клуб маса Карина

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / сонома Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Клуб маса Арес

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: сонома/белa Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Клуб маса Лира

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Клуб Маса Estela

2,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена Шифра: M02 Едноставно и брзо склопување од типот

Клуб маса Vega

2,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: M02 Едноставно и брзо склопување од типот

Клуб Маса Dara

2,899.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: M01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”