Се прикажуваат сите 16 резултати

IKEA Tarno Маса

1,899.00 ден
Код на производ: 700.954.29 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено-црна Димензии на производот: > Должина:

IKEA Tarno столче

1,799.00 ден
Код на производ:900.954.28 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено-црна > Ширина: 39 cm > Длабочина:

IKEA Tarno сет маса со 2 стола /кафено-црна

4,399.00 ден
Код на производ:698.984.15 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено-црна Димензии на производот: TARNO маса на

IKEA Jall Сушара за алишта

749.00 ден
Код на производ: 802.428.92 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 79 см

IKEA Gunde стол на расклопување бел

849.00 ден
Код на производ: 602.177.99 Карактеристики на производот > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: 100 kg *погоден

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,499.00 ден
Код на производ: 304.283.26 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25 кг Димензии на производот:

IKEA Askholmen Маса на расклопување за надоворешна употреба

2,979.00 ден
Код на производ: 602.400.35 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen стол на расклопување

2,699.00 ден
Код на производ: 502.400.31 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN стол на

IKEA Askholmen Маса за надворешна употреба

2,749.00 ден
Код на производ: 803.210.21 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Reso Детска маса за пикник

3,899.00 ден
Код на производ: 702.283.25 Карактеристики на производот: > Материјал: багремово дрво > Боја: сиво-кафеава Димензии на производот: > Должина: 92

IKEA Askholmen Маса на расклопување + стол

5,399.00 ден
Код на производ: 291.334.05 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,699.00 ден
Код на производ: 002.785.78 Мебели за надворешна употреба Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25

IKEA Lacko Градинска полица

6,199.00 ден
Код на производ: 201.518.37 Категории: Мебели за надворешна употреба Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сива Димензии на

IKEA Gunde стол на расклопување црн

849.00 ден
Код на производ: 002.177.97 Карактеристики на производот > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: црна >Тестирано со: 100 kg *погоден

IKEA Askholmen Маса со 2 стола

8,199.00 ден
Код на производ: 299.300.59 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Tarno сет маса со 2 стола

4,399.00 ден
Код на производ: 393.124.11 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено – црвена Димензии на производот: