Се прикажуваат сите 9 резултати

Аголна закачалка организер за во кујна и бања

499.00 ден
Аголната закачалка е соодветна за вашата бања или кујна, како и во секој простор каде што ви е потребна Можете

IKEA NISSAFORS Количка бела

2,599.00 ден
Код на производ: 404.657.33 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: бела Димензии на производот: >

IKEA NISSAFORS Количка црвена

2,599.00 ден
Код на производ: 804.657.45 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црвена Димензии на производот: >

IKEA SUNNERSTA Организер шина со 4 куки и 2 контејнери

599.00 ден
Код на производ:404.545.60 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, полиестерски премаз во прав, полипропиленска пластика > Боја: бела Димензии на

IKEA BEKVAM Рафт за зачини

549.00 ден
Код на производ: 204.871.75 Карактеристики на производот: > Материјал: јасика > Боја: светло кафеаво Димензии на производот: > Ширина: 40

IKEA NISSAFORS Количка црна

2,599.00 ден
Код на производ: 203.997.77 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: челик, обложен со прав > Боја: црна Димензии на производот: >

IKEA Vesken Количка

1,149.00 ден
Код на производ: 004.712.22 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 54 см

DJURA Масичка за во кревет бела

1,199.00 ден
Код на производ: 504.043.34 Карактеристики на производот > Материјал: дрво, медијапан > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 58

IKEA Djura Масичка за во кревет

1,249.00 ден
Код на производ: 402.872.36 Карактеристики на производот > Материјал: дрво, медијапан > Боја: дрво Димензии на производот > Должина: 58