Се прикажуваат сите 15 резултати

Наткасна со две фиоки Мона – сонома

2,249.00 ден
Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Боја: Сонома Димензии : Висина: 47.5см Ширина:

Наткасна со една фиока Луна сонома

1,899.00 ден
Промотивно производот го добивате склопен. Наткасната е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Боја: Сонома

Наткасна Стела

1,499.00 ден
Производот промотивно го добивате склопен Наткасна е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Димензии :

Наткасна со две фиоки Мона

2,099.00 ден
Фиокарот е изработен од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со PVC трака. Шифра: 1011 Димензии : Висина: 47.5см Ширина:

Наткасна Мина

1,299.00 ден
Наткасната е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1003 Димензии

Куќа за миленичиња Самара

2,999.00 ден
Димензии: Должина: 40 cm Висина: 40 cm Ширина: 40 cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи

Наткасна Тавира

999.00 ден
Димензии: Должина: 55cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Лагос

999.00 ден
Димензии: Должина: 40cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Кадима

999.00 ден
Димензии: Должина: 35cm Висина: 60cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Евора

999.00 ден
Димензии: Должина: 55cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Помошна масичка CIRCLE

1,999.00 ден
MK22-02-02 Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм

Наткасна со една фиока Луна

1,699.00 ден
Наткасна со една фиока која совршено би се вклопила во Вашата дневна соба, канцеларија, спална или детска соба. Промотивно производот

Наткасна Donati

1,299.00 ден
Декоративна наткасна која совршено би се вклопила во Вашата дневна соба, канцеларија, спална или детска соба. Едноставно и брзо склопување

Наткасна Сиело

1,399.00 ден
Декоративна наткасна која совршено би се вклопила во вашата дневна соба, канцеларија, спална или детска соба Наткасната е изработена од

Наткасна Navi

1,099.00 ден
Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути Боја: бела Шифра: N01 Димензии: 39 х