Последни производи
  Затвори

  Dolce PM-H02 – Апарат за правење палачинки

  1,499.00 ден
  ST Dolce PM-H02 Superior Technology Апарат за правење палачинки 1000W нелеплива површина од 30цм копче за селекција на соодветна температура
  Затвори

  Vivax tablet TPC 705 Kids

  3,499.00 ден
  Vivax tablet TPC-705 Kids е таблет прилагоден за забава и едукација на најмладите. На таблетот е инсталирана Kids апликација ориентирана
  Затвори

  AQUAPHOR V300 TOPAZ – Филтер за вода

  799.00 ден
  AQUAPHOR V300 TOPAZ Монтажа директно на чешма Филтер за 700л вода Мод за вклучување и исклучување на филтрација антибактериско функционирање
  Затвори

  Nutri Blender 800W со 10 делови

  2,599.00 ден
  ST Nutri Blender 800SG Superior Technology Нутри блендер со 10 делови 800W Вклучени делови: База 2 различни сечила 1 висока
  Затвори

  ST HBCE 500SGY – Стапчест блендер + сецко 3 во 1

  1,399.00 ден
  • Бел со сиви делови • Моќност 500W • 2 брзини • сад за мерење + сецко • метална нога
  Затвори

  ST NCM 100 Black – Миксер за матење нес кафе

  1,199.00 ден
  ST NCM 100 Black – Миксер за матење нес кафе со подножје • Црна боја • 2 брзини • 450мл
  Затвори

  Vivax CM-700TG кафемат

  1,599.00 ден
  Vivax CM-700TG кафемат наменет за филтер или турско кафе, со мала димензија и тежина што го олеснуваат ракувањето и поставувањето
  Затвори

  Cordy Smart Kids Watch Zoom

  2,099.00 ден
  Паметен часовник кој се грижи за сигурноста на децата, а преку иновативните функции на VIVAX се секогаш поврзани со своите
  НАЈКУПУВАНИ ПРОДУКТИ