Се прикажуваат сите 16 резултати

Стол за во вода на надувување

599.00 ден
Овој стол е внимателно дизајниран да ги задоволи твоите највисоки стандарди за удобност и квалитет. Комбинира издржливост и удобност за

Воздушна фотеља со табуретка

1,899.00 ден
Висококвалитетно јато на горната површина и густ ПВЦ материјал на дното, 100% безбеден и еколошки, поиздржлив за употреба и не

Душек 152X203cm

1,399.00 ден
• Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си душек за вас и вашите најмили за

Мултифункционална подлога за на плажа

549.00 ден
Површината е нелизгачка, еластична, не впива течности и прашина. Лесно се  склопува и е еднсотавна за транспорт Димензија: 200 x

Душек Intex 203х152х25cm

1,899.00 ден
Димензии: 203 х 152 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални

Душек Intex 191х76х25cm

1,249.00 ден
Димензии: 191 х 76 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални

Душек Intex 203х152х25cm

2,199.00 ден
Димензии: 203х152х25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувување и испумпување Идеални за домашна и надворешна

Душек Intex 137 х 191 х 25cm

1,899.00 ден
Димензии: 137 х 191 х 25cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за

Фотелја Intex со табуретка

2,399.00 ден
Димензии на фотелјата: 130 x 99 x 76 см Димензии на табуретката: 64 x 28 см Максимална тежина: до 100

Фотелја Intex 107 x 104 x 69 cm

1,799.00 ден
Димензии: 107 x 104 x 69 cm Максимална тежина: до 100 kg Лесно пренослива и практична Изработена од PVC материјал

Фотелја Intex 84 x 99 x 76cm

1,199.00 ден
Димензии: 84 x 99 x 76 cm Максимална тежина: до 100 kg Подобрена удобност и стабилност Лесно пренослива и практична

Душек Intex 203х183х22

1,899.00 ден
Димензии: 203х183х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек Intex 191х99х22

1,249.00 ден
Димензии: 191х99х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек Intex 191х137х22

1,399.00 ден
Димензии: 191х137х22 Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек Intex 203х152×22

1,499.00 ден
Димензии: 203 х152 x22cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување Идеални за домашна и

Душек Intex 191x76x22cm

899.00 ден
Димензии: 76 cm x 191 cm x 25 cm Fiber-tech технологија Подобрена удобност и стабилност Широки отвори за брзо надувувањеи