Прикажан е еден резултат

Dynamic вертикален калорифер 2000W

1,049.00 ден
Шифра:10574 Моќност 2000 W 2 степени на моќност 1000 W/2000 W Променлив термостат Заштита од прегревање Индикатор на работа