Прикажан е еден резултат

Dynamic Кварцна греалка

699.00 ден
Шифра 2579 Моќност: 400W/800W/1200W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; рачка за носење. Гаранција 1 година Димензии 550x205x535mm