Прикажан е еден резултат

Dynamic Хоризонтален калорифер

899.00 ден
Шифра 6139 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција 1 година Димензии 260x130x270mm