Прикажан е еден резултат

Dynamic подвижна клима 7392

4,499.00 ден
Напон: 220-240V 50Hz Моќност: 60W Проток на воздух 25м кубни/мин Капацитет на сад за вода: 10л Потрошувачка на вода: 300