Прикажан е еден резултат

Електрична батерија нискомонтажнa со долг врат 9962

1,499.00 ден
Нискомонтажна со долг врат Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240 V/50 Hz Моќност: 3 KW Притисок на вода: 0,04 до 0,5