Прикажан е еден резултат

Tons 9970 Нискомонтажна чешма со проточен бојлер со долг врат

2,899.00 ден
Материјал: метал Притисок: 220V/50Hz Моќност: 3Kw Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура на водата: 30-60°С Притисок на водата: 0.04 -0.5