Се прикажуваат сите 2 резултати

Air Cooler Blu Breeze

999.00 ден
Компактен и пренослив уред што ќе троши малку енергија. Доволно е мал за да се смести на која било површина

Air Cooler Blu Breeze

899.00 ден
Компактен и пренослив уред што ќе троши малку енергија. Доволно е мал за да се смести на која било површина