Showing the single result

Beurer GERMANY LR 210 Прочистувач на воздух

7,399.00 ден
Гаранција (дена): 720 бела боја трослоен систем на прочистување на воздухот – предфилтер + ХЕПА X13 филтер + филтер активен јаглен