Прикажан е еден резултат

Блендер – преработувач на храна RAF

1,099.00 ден
Овој кујнски преработувач на храна може да сецка, меша, пасира, мешаразлични состојки и секој пат добивате совршен вкус. Подготвувањето вкусни