Прикажан е еден резултат

Флексибилно црево за проточни чешми FXS22

699.00 ден
Надворешна обвивка од нерѓосувачки челик + силикон Силиконска внатрешна обвивка Дијаметар 22 мм Должина 465 mm Погоден за модели: MUHLER