Прикажан е еден резултат

Апарат за еспресо Homa HCM 7517

Original price was: 7,899.00 ден.Current price is: 5,999.00 ден.
• Моќност: 1100 W. • Пумпа со притисок 20 bar • Подвижен резервоар за вода 1.2 литри, двоен метален филтер