Showing the single result

Dynamic Панелна греалка HPB-2N

1,999.00 ден
Шифра 2575 Моќност: 650W макс. ; термостат; заштита од прегреаност; не замрзнува; водоотпорна. IPX4 Гаранција: 1 година