Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка штрафилица

1,599.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон

Iskra E144 Батерија за батериска дупчалка \ штрафилица

1,499.00 ден
Модел – Е144 Батерија за батериска дупчалка/штрафилица Iskra ML-CD92-144 (одговара и на Iskra ML-CD92-144) Јачина – 14,4 V, 1500 mAh Материјал за напон