Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra ERO FST013

2,099.00 ден
SDS-Plus бургии (3 парчиња): 6 / 8 / 10 mm ; должина: 160 mm SDS-Plus бургии (3 парчиња): 8 /

Iskra ERO FST013

1,999.00 ден
SDS-Plus бургии (3 парчиња): 6 / 8 / 10 mm ; должина: 160 mm SDS-Plus бургии (3 парчиња): 8 /