Се прикажуваат сите 2 резултати

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG1200

4,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG1200

3,999.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 1200W Вртежи: 11.000 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката