Се прикажуваат сите 2 резултати

Ротациска брусилка Iskra ERO IE-AJ8-240

2,699.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 240W • Број на вртежи: 12.000 min-1 • Број на вибрации: 24.000 min-1 • Пречник

Ротациска брусилка Iskra ERO IE-AJ8-240

2,599.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 240W • Број на вртежи: 12.000 min-1 • Број на вибрации: 24.000 min-1 • Пречник