Се прикажуваат сите 2 резултати

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1800

7,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1800W Вртежи во празен од -5000 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 210mm

Циркуларна пила Iskra ERO IE-CS1800

7,499.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност :1800W Вртежи во празен од -5000 врт / мин Дијаметар на сечилото –  Ø 210mm