Се прикажуваат сите 2 резултати

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050

4,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност :1050W Двостепен менувач: Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт /

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050

4,499.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност :1050W Двостепен менувач: Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт /