Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra ERO IE-PS510-180S полирка

7,099.00 ден
Карактеристики: Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот:  (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна

Iskra ERO IE-PS510-180S полирка

6,999.00 ден
Карактеристики: Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот:  (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна