Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер, комплет со битови

2,399.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент : 3,5 Nm

Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер, комплет со битови

2,299.00 ден
Напон: 3,6V Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) Вртежи во празно: 180 / мин-1 Вртежен момент : 3,5 Nm