Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска аголна брусилка IX-AG07 + 2 год. гаранција

3,899.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Брзина без оптоварување: 8000 / мин • Големина на дискот (максимум):

Iskra Батериска аголна брусилка IX-AG07 + 2 год. гаранција

3,799.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Брзина без оптоварување: 8000 / мин • Големина на дискот (максимум):