Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска лампа IX-FL07 + 2 год. гаранција

1,099.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Време на траење: 400 мин • Тип на сијалицата: 3W LED

Iskra Батериска лампа IX-FL07 + 2 год. гаранција

999.00 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Време на траење: 400 мин • Тип на сијалицата: 3W LED