Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска штрафилица J0Z-CD01-180 + 2 год. гаранција

4,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Iskra Батериска штрафилица J0Z-CD01-180 + 2 год. гаранција

3,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение