Се прикажуваат сите 13 резултати

IKEA LACK полица / 110 см

1,599.00 ден
Код на производ: 401.036.33 Карактеристика на производот: > Материјал: иверица > Боја:црна Димензии на производот: > Должина: 110 см >

IKEA Lack клуб масичка бел даб

999.00 ден
Код на производ: 703.190.28 Карактеристики на производот: > Материјал: медијапан > Боја: бел даб Димензии на производот: > Должина: 55

IKEA Lack Ѕидна полица црна

4,699.00 ден
Код на производ: 804.305.91 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: црно кафеава Димензии на производот: > Ширина: 30

IKEA Lack Ѕидна полица бела

4,599.00 ден
Код на производ: 602.821.86 Карактеристика на прозиводот; > Материјал: иверица > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 30 см

IKEA Lack TV Комода црна

1,799.00 ден
Код на производ: 902.432.97 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: црна Димензии на производот: > Ширина: 90 cm

IKEA Lack TV Комода бела

1,299.00 ден
Код на производ: 004.500.88 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm

IKEA Lack клуб масичка црна

999.00 ден
Код на производ: 200.114.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 55 cm

IKEA Lack клуб маса црна

2,199.00 ден
Код на производ: 401.042.94 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55

IKEA Lack клуб масичка бела

999.00 ден
Код на производ: 304.499.08 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 55 cm

IKEA Lack клуб маса бела

2,199.00 ден
Код на производ: 904.499.05 Карактеристики на производот > Боја: Бела Димензии на производот: > Должина: 90 cm > Ширина: 55

IKEA Lack клуб маса бела

3,499.00 ден
Код на производ: 804.499.01 Карактеристики на производот > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина: 78

IKEA Lack клуб маса бел даб

3,499.00 ден
Код на производ: 404.315.35 Карактеристики на производот > Боја: бел даб Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина:

IKEA Lack клуб маса

3,499.00 ден
Код на производ: 001.042.91 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина: 78