Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180 + 2 год. гаранција

4,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент:

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180 + 2 год. гаранција

3,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина на мирување: 0-700 / мин-1 • Фази на вртежен момент: