Се прикажуваат сите 2 резултати

Maxpuls Правосмукалка MP-AVC002

2,499.00 ден
Шифра 6498 Напон:230V~50Hz Моќност:1000W Капацитет на собирање:18l Проток на вакум:17~18Kpa Должина на кабел: 3m Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички