Прикажан е еден резултат

Штрафилица MaxPuls MP-ES50

2,699.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 520W Вртежи: 0-4500/min Бит: 1/4” Бетон завртка: 6mm Метална завртка: 5mm Хекс футер 1 година гаранција Шифра