Прикажан е еден резултат

Електричен ударен чекан MaxPuls MP- HD007

3,599.00 ден
Напон: 230V~50Hz Moќност: 800W Вртежи: 0-900/min Удари:3000/min Ударна енергија: 2,7Ј Дупчење во: » дрво: 30mm » бетон: 26mm Тежина:3,3kg Футер: