Прикажан е еден резултат

IKEA NAVLINGE LED ламба со клип

1,199.00 ден
Код на производ:704.498.88 Карактеристики на производот: > Материјал: поликарбонатна пластика, челик, синтетичка гума > Боја: бела Димензии на производот: >