Прикажан е еден резултат

SENCOR Блендер SBL 4371

3,699.00 ден
Боја: инокс Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 2(0/1/2/импулс) Волумен на садот: 1.5 l