Прикажан е еден резултат

Спидометар за велосипед

449.00 ден
Мери извозени километри. Покажува брзина на возење, дистанца, време и сл. Голема прецизност. Издржлив. Водоотпорен. Материјал: Пластика. Екран: ЛЦД Димензии: